ROZPAD LÁSKY
Anotace: rozpadla sa naša láska...
Rozpadla sa naša láska
na dva cudzie atómy
Už nás nikdy nepoláska
nie sme na ňu lakomí
Rozpadla sa naša láska
na dve slová - bolí to
Už nás nikdy nepoláska
štiepime sa zložito...
Přečteno 500x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamy, Psavec, Květka Š., Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, labuť
Komentáře (4)
Komentujících (4)