Nenávidím ...
Nenávidím, když na Tebe vzpomínám,
nenávidím ten pocit,
když se na Tebe zadívám.
Nenávidím ten cit,
který v sobě nosím.
Nechci už o Tebe
každý den prosit.
Nenávidím večer,
když venku se setmí,
mám špatné myšlenky
a vím, že mít nesmím.
Nenávidím čekání,
jestli se ozveš
a na pár pěkných dní
k sobě mě pozveš.
Nenávidím naivitu,
kterou v sobě mám
a přeci doufám,
že to nechceš vzdát.
Nenávidím svoje
vzpomínky v hlavě,
hrozně bych chtěla,
zvládnout je hravě.
Je toho tolik,
co mi Tě připomíná,
že se jen opravdu
těžko zapomíná.
Nechci Tě vidět a nechci tě znát.
Nechci být s člověkem, co nemá mě rád ...
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: nikoolkaaa, jedam, Dygi, BARBYE, Házté, Black Swan, Ejí
Komentáře (2)
Komentujících (2)