Catherine
V závoji, šla svou cestou
Chtěla být jen tou hvězdou
Co svítí na cestu vám ...
Dlaně prosící o trochu vody
Smět se napít té dávné touhy
Vryté znamení do kůže ..BOLÍ
a z krvavé rány se právě..HOJÍ
S falešným úsměvem se nevzdává
Nikdy neřekla že prohrává!
Na rtech vkreslená kontura
polibků...
Na víčkách černá šablona z
výkřiků...
Citová
Aritmie
Troufalost
Harmonie
Energie
Rozsudek
Ignorace
Nenávist
Emoce
a teď jen strmé ovace...
Přečteno 347x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Psavec, Giginka, ilona, Chico1, CULIKATÁ, Petbab
Komentáře (6)
Komentujících (6)