Vzdech lampy pouliční
Jak pouliční lampa stojím
a tmy, tmy se vážně bojím
své žluté světlo večer rozžínám
a volám, samotu svou proklínám.
A s ránem novým
kdo přijde?Neodpovím.
Jen dál, dál sama světlo posílám
do srdcí zarmoucených smutkem.
Až přijde, sen se stane skutkem
on jediný tak silný proud
a zbaví mě, zbaví těch samotářských pout.
Pak budem světlem jeden pro druhého.
Navždy.
Přečteno 392x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Mbonita, Zasr. romantik, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)