neo(d)hrabaná
.
Troia
slyšelo se o mně
něco se tuší
existují náznaky
ale než mě ten můj Johann Ludwig Heinrich Julius
představí světu
budu už dávno
pěkná vykopávka
* * *
Sphinx
byla jsem milovaná
i nenáviděná
obdivovaná v okouzlení
zažila jsem slávu
viděla 1 642 500 východů a západů slunce
a nic vám nezávidím... nic
snad jen... plastickou chirurgii
* * *
Notre dame de Paris
při pohledu do zrcadla
si připadám neúplná
i když mám všechno co mám mít
možná mi chybí
jen vlídnost
tvého úhlu pohledu
chtěla bych být tvoje dáma... kdekoli
.
Přečteno 489x
Tipy 47
Poslední tipující: V.N.Losinský, enigman, Jana M., WhiteSkull, Holis, Kars, Verena, blue, René Vulkán, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)