Jinou svlíkej
Anotace: ...tak plakej, nadávej a křič...
Mohls být nesmrtelný,
stačilo být lásce věrný...
Stačilo odmítnout druhou ženu,
nenavštívit její směnu...
V postraní uličce nevyhrnout šaty
a neseslat na sebe věrnosti katy...
Nepolíbit cizí ústa!
Rána v srdci nezarůstá...
Sám na sebe si uplet bič...
Tak plakej, nadávej a křič!
Proš za odpuštění a vzlykej!
Nebo víš co? Už si jinou svlíkej...
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Houda, Giginka, jaroslava anna, lexus
Komentáře (1)
Komentujících (1)