Kdo jsem já
Kdo mne zná?
Blízký či cizí,
komu jsem ryzí?
Usměvem mojí tvář zdobím,
kdo ví ale, že slzy roním?
Ostrov opuštěný,
srdce zpuštošený.
Řekla bych, že to budu já
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, ilona, Květka Š., Koza
Komentáře (1)
Komentujících (1)