Čokoládový smutek
Opřu svůj žebřík o Měsíc
to abych dosáhl na nebe
lehce pak tiše spočítám
kolik hvězd svítí tu na Tebe.
Všechny je vezmu za svědky
těžko pak budeš se vzpírat
lásku nám potom dosvědčí
s Venuší budem si zpívat.
Láska je jedna z možností
jak šťastně ukrátit roky
někdy však bývá žalostí
co v duši zanechá broky.
Mysl je plná neštěstí
proto Tě lásko rád vídám
hledám svou pravdu v neřesti
když mléčnou čokošku snídám.
Nenech mě spadnout tu z nebe
má váha táhne mě k zemi
samota smutkem mě žere
s Tebou jsem ovšem jak v nebi.
Přečteno 457x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, lovelienka, isisleo, CULIKATÁ, Mbonita, Raziel PsyDearth Characith, Agniezka, hanele m.
Komentáře (1)
Komentujících (1)