[KANT]
Cit šel s Touhou do světa
vystudovat na lásku
Neprošel u ústních zkoušek
nepochopil otázku
Zněla prostě [KANT]
Zkritizoval čistý rozum
hovořil o věčném míru
mluvil velmi osvíceně
jak rozený filosof
zaníceně vzrušeně
Udělal by mnohem lépe
kdyby třeba jen tak plácal
ale hlavně o ženě
Nezabýval se tím Němcem
Pojednal klín bez i s věncem
Výsměch že byl logický?
Cit jen tragikomický?
Celou zkoušku takto zhativ
přidal ještě imperativ
onen kategorický…
(Touhu vzali beze zkoušek
Měla skvělé styky)
Přečteno 402x
Tipy 30
Poslední tipující: Gabrielle, drsnosrstej kokršpaněl, carodejka, jedam, Holis, divoska_jaja, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, hašlerka, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)