Sněme dál!
Sny plné lásky nám s léty ubývají!
A člověk jen hledá v sobě smír.
Tváře, jež jsme tak milovali,
do proudu času je strhává silný vír.
Je vůbec láska? O takové já si sním,
z kopce běží a mává zdáli.
Přec úžasných darů plný klín!
Ne, neříkejme sobě, že jsme tak zralí!
Přečteno 513x
Tipy 19
Poslední tipující: Bíša, ilona, modrá..., labuť, harmony, jaroslava anna, Psavec, Juan Francesco de Faro, Agniezka, Giginka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)