Dívka
Naše písen tiše zní
já na parketě jen s ní
jen ona dobře ví
jak to myslím s ní.
Má ruka pomalu sjíždí
a dotýká se hýždí
její vzdechy vstřebávám
a pomalu se jí oddávám.
Mé rty tisknu na její
jazyk jí voní šalvějí
po chvilce mi povídá
jdeme ke mě no vida.
Noc je ještě dlouhá
a v nás ta touha
milovat se celý večer
tak jak nás pánbuh stvořil
ještě že jsem se toho dožil.
Přečteno 441x
Tipy 7
Poslední tipující: Lachailla, ilona, harmony, Agniezka, Kett, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)