mäkké otázniky
Anotace: možno to tu už bolo, našla som to odložené, ale... takto mi práve je :)
.
pár slov som našla v svojom ja
pár čistých bielych jasných nôt
povedz mi, prosím, kto ma opíja?
kto zažal mojej tichej sviečke knôt?
a prečo horí vo mne plameň zlatý?
prečo dávam aj to,čo nevlastním?
a kto mi moje nemé slzy vráti?
prečo tak koketujem so šťastím?
keď v kvapkách nehy dávkujem ti život
a abecedou prstov vravím ti kto si
aby si kráčal stále rovno, nikdy krivo
do snov sa vplietam, svetlo uprosím
aby žiarilo ešte aspoň tisíc nocí v nás
povedz mi, prosím, šepkaj ešte
chcem vdychovať ťa
a počúvať tvoj hlas
.
Přečteno 637x
Tipy 55
Poslední tipující: J's .., Bánší, gallatea, Pevya, ilona, Dreamer.Z, Skywalker, enigman, Divoženka1, Koza, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)