Heliové balónky
Barvu tvého hlasu
i vůni tvých vlasů
jeden kroužek na ruku
bez zbytečnýho humbuku
naplním do balónků s heliem
bolest i zklamání přežijem
ať si pyšně letí kdoví kam
nakonec jen pár slz spolykám
na city se přece neumírá
ale zabíjí mě slepá víra
Přečteno 344x
Tipy 16
Poslední tipující: ta.cupka, sypinka, Sidonie89, hašlerka, Giginka, Kubino 2, Koza, labuť, CULIKATÁ, mosquito, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)