Jste se všemi a pořád na očích
jste skrytá v sobě sama
jste režisér co život točí
jste hercem toho drama
jste napnutá tětiva a polední slunce
Jste přeplněná přehrada
co drží na jedinné strunce
jste holka hájená
i dáma strojená
jste máma dojemná
všem okolo, tak příjemná
Tak tohle mi připomíná F.L.Věka, jak tam Sovák hraje toho obroditele českého jazyka a vymýšlí nová česká slova...dobrý no
29.03.2010 20:27:00 | Jiří I.Zahradník