Srnečky
Anotace: :) doufám že to není poslední...prosím!
Po obláčcích běží srnečky,
a jejich bílé prdelky,
zakrývají ptáčci křidélky.
Kéž bych byl srnečkou!
Díval bych se jak se směješ
celý den,
v noci jak spíš,
a jaký je tvůj sen...
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, ilona, CULIKATÁ, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)