Že budeme jiní
Zahazuji svět
byl pro mě vším
stačí pár vět
a žádné smím
Obklopeni strachem
bloudíme
stanu se tvým vrahem
věříme
Existence světa
není dokázána
a krutá pravda
bude prozrazena
V iluzích dál
bloudíme
že budeme jiní
věříme
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Elisha, J.U. Ray, Patrik Mališ, PANGÁSIUS
Komentáře (2)
Komentujících (2)