Touha
Do hlubin až
Ke konečkům
Svých kořenů
V této zemi
Zapuštěných
Až tam cítím
Jak mě
Neodvratně přitahuješ
A o rozum
Téměř přicházím
Protože se mi zdá,
Že dotýkám se již
Samého dna
Touhy, kterou
cítím v sobě
Přečteno 792x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)