Poslední tanec
Anotace: jak jinak...opět smutná
Poslední kroky a poslední pousmání,
jen pár metrů do konce...
Poslední nádech a myšlenka na něj,
to on jí tam nutí, to on jí popohání...
Jen pár metrů a půjde za ním,
nikdy se spolu neodloučí...
Ona to cítila a já to vím,
že tahle bolest to neukončí...
Ta bolest, která trhá srdce na kusy,
prázdnota, strach a panika...
Všechno to snažení a marné pokusy,
pláč, oči a duše, která nic neříká...
Ten poslední tanec, v srdci, který tančí naposledy spolu...
Poslední otočka a vzpomínka na lásku...kvůli které řítí se teď dolů...
Přečteno 387x
Tipy 16
Poslední tipující: susana načeva, Muscl, hašlerka, Javavia, labuť, Psavec, CULIKATÁ, PPetrushka, Zasněný básník, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)