Láska

Láska

Anotace: Jaká vlastně je?.......http://www.youtube.com/watch?v=VFLF-gh4C2M

Pohlédla jsem jí do tváře
skrývá v sobě celý svět
i smysl života
je krásná
i lidmi zkažená.

Láska je něžná
láska je potvora
láska tě povznese
láska tě zabije
láska ti dá všechno
láska tě o vše okrade
láska je čistá
láska je kurva
láska se ti odhalí
láska ti nedá
láska je tak prostá
láska je moc složitá.

Podívej se na ni
na tu tvář
co na tebe hledí,
až jednou pochopíš
ten odraz v zrcadle..

..ano láska jsi ty.
Autor PPetrushka, 27.03.2010
Přečteno 376x
Tipy 23
Poslední tipující: Sýkorka07, Koza, Čoki, Vlk v rouše, Radek.oslov.Šafárik, Nykita, Javavia, labuť, Psavec, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska - věčná inspirace a nekonečný pohon pro závod, který se jmenuje život.. ST

09.04.2010 16:45:00 | Koza

Láska je prostě vše...

28.03.2010 10:04:00 | Javavia

ano ano, je to potvůrka..

27.03.2010 20:42:00 | PPetrushka

Láska tolik tváří mívá
lstivá je i velmi milá
někdy z dálky zamává
kdo miluje méně - vyhrává

27.03.2010 20:22:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí