Krásně rytmická, moc se mi líbí.
A ten smutek, co z ní čiší, se dá utišit tím, že namísto všech těch "bez" dosadíš "šeřík". Tedy snad mě nebudeš kamenovat, že Ti przním báseň, ale nějak jsem si nemohla pomoct. A udělat pozitiv z negativu je vlastně přirozené. :o))
30.03.2010 23:09:00 | divoska_jaja