krok,šum,rok
Letní lesní vánek s lunou
namazaný med namaděru
slova jak struny se linou
duše poraněná o důvěru
Jeden krok do strany
a netrefíš nikdy zpět
nesejdem se, já a ty
paprsky a drozda zpěv
Jeden pohled šejdrem
a nespaříme se už více
buď tu, podrž ten sen
po žáru zbyl jen svícen
Jediná slabá myšlenka
zdusila tvou touhu pouhou
šest stěn a mysl tenká
zbyly mi na chvíli skoupou
Dny šumí, vlečou se věky
chuť vzepřít se času a najít
kroky, pohledy, myšlenky
spatřit ztracené a dál snít
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: klara07, Niky88, ilona, Sidonie89, Romana Šamanka Ladyloba, Koza, CULIKATÁ
Komentáře (0)