Tak se tedy přidám k ostatním. Musím říct, že tohle dílko na mě velmi zapůsobilo. Nadherně propracováno a po přečtení necháva v mysli stopu.
29.03.2010 00:34:00 | Rampa.Tau
Na to se nedá odpovědět, ale vím, proč jsem Ti dala ST! Za skvěle vyjádřené pocity!!! Zajíždíš střípky až pod kůži...
28.03.2010 18:46:00 | labuť