Jednou příjdeš
Anotace: Něco pro čerstvě zamilované a trochu zklamané.......
Stále tě čekám lásko moje,
abych konečně byla jenom tvoje.
Ale ty stále nechodíš,
trpím a ty to vážně nevidíš.
Jenže já to nevzdám,
když už srdce otevřené mám.
Pátrej dále v moji duši,
svědomí už něco tuší.
Teď už mě neklameš,
jednou příjdeš a už zůstaneš.
Přečteno 343x
Tipy 5
Poslední tipující: Lord Aragorn, Noc17, Sidonie89
Komentáře (0)