Není všechno tak zlé, jak se zdá! Ber to jako uvolnění pro další, rovnější vztah, kde dávají oba, upřímně a z celého srdce! Tady jsi hrála spíše jen roli hračky v Jeho rukou. Chceš-li vědět, co dokáže spáchat zoufalství, přečti si mou báseň Nevěř! A přesto ty další již zase opěvují Lásku...;o)))
01.11.2010 18:13:00 | Kozoroh 1