Ztracená láska…
Anotace: Hledá se ztracená láska! Budiž každému odměnou štěstí, při nalezení té svojí…
Na lásku nestačí, že jeden miluje,
tak jako z veršů když rým se ztratí,
vychladlou pustinou vášeň se vzdaluje,
vlak štěstí octne se na slepé trati.
Na lásku marné je dychtivě vyčkávat,
z popela vzplane žár touhy jen stěží.
V nových hrách života znovu se potkávat,
minulost zakryl sníh a dál jen sněží.
Přečteno 478x
Tipy 18
Poslední tipující: Gabrielle, Klira_VK, lucajda89, Agniezka, Lea Aura, jaroslava anna, Elisha, bejbyyyy, Tomáš Přidal, Markulka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)