Nazdar Labile - jsi-li ten samý, co u MSE příšery.
No mně se zdá, že se slova láska - válka až moc nerýmují a technická stavba je takový kočkopes - náhodně se něco rýmuje a pak zas nerýmuje.
Ale jinak pěkná invence, a můj milovaný přechodník, melancholiku narkomane.
12.01.2006 09:18:00 | Hary_nš