Anotace: Co umí nerozumná slova, kdo na ně zapomene, když slyší je v uších zas a znova..
Někdy prstýnek neznamená vůbec nic... někdo ho sundá a už jej od tej osoby nechce vzíti zpět... aby ne, je-li člověk podváděn. Ale to odbočuji...
02.04.2010 10:05:00 | NikitaNikaT.
Ublížit slovem jde snáz, než pak dopustit, ale odpouštět stojí za to, protože pak máme klid sami v sobě...
29.03.2010 09:47:00 | labuť