Kdo ví
Mezi sněhovými vločkami
mezi kapkami deště
volám lásko já chci ještě.
Chci to co jsme spolu dělali
a to u čeho jsme se tak nasmáli.
Uděláme to znovu
v tu zprávnou dobu
a když se nám bude chtít
tak budem se k sobě pěkně mít.
Přečteno 427x
Tipy 9
Poslední tipující: Elisha, Lachailla, Květka Š., labuť, CULIKATÁ, ilona, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)