Krotitelko má...
Anotace: ...zoufale potřebuju, aby jsi mě zklidnila ...
Jsem požár lesa
Uhas mě!
Jsem zběsilá jízda
Zbrzdi mě!
Jsem štěkající pes
Umlč mě!
A půjdu poslušně na vodítku po tvém boku
Jsem zloděj a vrah
Zavři mě!
Snažím se utéct
Spoutej mě!
Jsem lítá saň
Zabij mě!
A osvoboď princeznu z mých útrob
Jsem laciná děvka
Kup si mě!
Jsem prázdná sklenice
Dolej mě!
Jsem ledové srdce
Rozpal mě!
A budu bít jen pro tebe
Jsem otevřená rána
Zahoj mě!
Jsem mrtvé tělo
Pitvej mě!
Jsem tvůj otrok
Bičuj mě!
Buď mojí dominou a já ti budu sloužit...
Přečteno 419x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ilona, bloodysunset, Mraveneček
Komentáře (4)
Komentujících (3)