Když usnu v noční košili.
Anotace: Člověk unikne všemu, jenom snům ne.
Když usnu v noční košili,
zdává se mi sen pošetilý,
že přijde láska za chvíli
k tomu, kdo dávno touhou šílí.
Přišla v podobě malé slečny,
co kouří drahé cigáro
a já v tom snu byl bohu vděčný,
že ušetřil jsem na fáro.
Ráda se ke mě nastěhuje,
neb dosud bydlí u tety,
lodičky u postele zuje,
...o věnec přišla před léty.
Rtěnku obtiskla na mé sklence,
mou bonitu hned prověří,
že povečeří v podprsence,
když přichvátnu si s večeří.
Kdo by dnes řešil její věnce,
když je víc než jen ztepilá?
...snědla už všechny utopence,
je roztomile opilá.
Přečteno 342x
Tipy 12
Poslední tipující: Verena, Psavec, Házté, CULIKATÁ, labuť, Anastacia-Jane, Kars, Hazentla
Komentáře (3)
Komentujících (3)