Ty
Ty jsi ta,kterou chci
ty jsi ta,kterou miluji
budu tu vždy pro tebe
to ti teď a tady slibuji
Ty změnilas mi život
zahojila srdce zraněné
už nikdy nebudeš sama
tvé sny jsou předem splněné
Nechci už nic,jen tebe
jsi vše v mém životě
přinášíš ke mě jen radost
pro mě jsi jediná na světě
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)