Anděl
Zjevil se mi v noci
Anděl strážný
Odhalil v mně
Barvy budoucnosti
Otevřel oči
Uvařil slova z marcipánu
Polil slunce mlíkem
Seděl u mě, takhle k ránu
Prodal staré tágo
Rozehrál hru čistotou
Uhranil mě čokoládou
Myslí sladce křenovou
Našlapoval opatrně
Zahalil sen do šátku
Hleděl na mě šlehačkově
Kolíbal mě ku spánku
Vlásenicí naše mysli
Stříbřitě teď opřádá
Uklidňuje, opepřuje
Souvztažností zahrává
Zjevil ses mi, bylo ráno
Držíš v dlani moje přání
Ochraňuj mě, pomiluj mě
Sněhobílé koťátko
Přečteno 356x
Tipy 1
Poslední tipující: pamp_elka
Komentáře (0)