Neosobní můza
Neosobní múza
Dlouhou lehkou chůzí
jak chodí múzy
přišla a obešla stůl
Měla pouhou hedvábnou vlečku
na tváři tečku
ňadra bílá jak sůl
Mládí světelných roků
se slzou v oku
chtěla si hrát
Poupě si do vlasů vpletla
tím trochu spletla
když začal psát
Komentáře (1)
Komentujících (1)