V noci..
V noci som bol zas na Slnku
ten sen sa mi nepozdáva
nemalo najmenšiu škvrnku
bozkami sprava i zľava
pár škvŕn som vyčaril naraz
slzami z plazmy ich skropil
protuberancií náraz
osmahol tvár, zrak som sklopil
a zistil, že nesnívam
- povedzte mi na to niečo
stalo sa to isté i vám?
bdiem, či spím? Ak nespím, prečo...
Přečteno 359x
Tipy 19
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Simísek, Kars, zelená víla, padající do neznáma, Psavec, Mbonita, ilona, Holis, CULIKATÁ, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)