Pár slov o Lásce
Jsou slova,která nemá Smrt ráda...
rychle je vyplivne,jako jedovatou slinu,
rychle se napije vody z vázy,
ve které odkvetly
bílé lilie.
A celý den do ní nic není.
A celý den jí pobolívá.
Zuřivě hází pohledem...
jaká blbost ze mě zase vypadne,
tak jako tenkrát,
když jsem ti do památníku napsal,
že:
LÁSKA JE NESMRTELNÁ.
Přečteno 544x
Tipy 33
Poslední tipující: Koza, Písklátko, jedam, labuť, Kubino 2, CULIKATÁ, Psavec, Žqáry, Romana Šamanka Ladyloba, zenge, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)