každý den je dar i já se snažím vyrovnat s osudovým chlapem,ale pokud to je osud tak přijde když ho nečekáš a pokud ne tak snad jen čas zahojí rány v nás,a čas je nevratný a před nebeskou bránou nebudeme přece brečet že jsme stáli stranou :-)
17.04.2010 11:46:00 | Divoženka1
Láska někdy opravdu bolí, řéká se, že aj hory přenáší a dokáže zázraky...ale... ta někdy pošetilá písměnka.. a,l,e... malinké slovíčko, které dá najevo, že a někdy... snad... ani tu životní lásku nemůžeme mít. :´o( ač psáno pár řádků, přesto...
.. mne Tvé dílko dojímá,
smutek s láskou objímá,
slzy se valí, jako proud
drave řeky...nechá mě odplout...
04.04.2010 12:10:00 | NikitaNikaT.
Procítěné a i když smutné, tak je to pěkné. :) Bude líp, uvidíš. :-)
Děkuji za překvápko na blogu... =*
02.04.2010 19:52:00 | Pythonissa__