Když potkáš tu pravou
Anotace: Taková krátká o tom co se stane, když potkáš holku, co začne se ti líbit.
Sbírka:
Básně pro Mikalku :-*
Potkáš holku
Ta začne se ti líbit
A pak hned bez okolků
Nevíš, co dřív jí slíbit.
Když to vyjde
Vznikne láska jako trám
Pak z ničeho nic sentiment přijde
Řekneš, jsem rád, že tě mám.
Po pečlivých plánech
Kupuješ prstýnek
a chvíli na to zjišťuješ
Že bude z tebe tatínek
Co krásnější na světě může být
než to, že zrovna ty budeš malinké děťátko mít?
Přečteno 450x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, malá slečna, CULIKATÁ, ta.cupka
Komentáře (5)
Komentujících (4)