Šťastný konec
Srdce mi buší, jen Tě zřím
V dobrý však konec nevěřím
Nevěřím v nápravu špatného kroku
To mi spíš zubatá nabídne ruku
Jestli ji přijmu, to opravdu nevím
V kaluži krve ležet se vidím
Kolem mé hlavy barevná svatozář
To jsou jen prášky, snad nejsem velký lhář
Neblázním, pouze jsem lehkomyslná
Budoucnost není tak snadno průhledná
Není to pro mě můj šťastný konec
Skončila pohádka, zazvonil zvonec
Přečteno 391x
Tipy 10
Poslední tipující: Alexej, susana načeva, JohnyD., Psavec, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (4)
Komentujících (4)