Tichý buřič, smutný klaun
Chci tě chytit do dítě,
a dát ti svobodu,
miluji tě celým srdcem,
ruku v ruce, spolu nikdy nejdem,
miláček žen, všemi opuštěn
Znám toho hodně,
a svět je mi nejasný,
vzdělaný negramot,
a svět leží mu,
u ošoupaných bot,
miláček žen, všemi opuštěn
V záři noci vstupuji,
a s dení tmou odcházím,
jsem rek co bojí se měkýše,
jsem vrána, která padá do výše,
miláček žen, všemi opuštěn
Tichý buřič, smutný klaun,
pořád mezi lidma, stále sám,
a řvát blahem mám, když se smutkem otřásám,
miláček žen, všemi opuštěn
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Ejí
Komentáře (1)
Komentujících (1)