Ma non voglio e non riesco. Scusa amore ... Moc dobře víš, proč ...
06.05.2010 22:23:00 | diciassette
Žádné sebepoškozování nebude,nikdo za to nestojí!Neubližovat si-s jarem a létem přijdou krásné chvíle-uvidíš!Culík ví co povídá.Hlavu vzhůru.Šup:-))).
02.04.2010 06:56:00 | CULIKATÁ