O Paridově soudu a mužských snech
Ve snu se muži často stává,
že vidí, o čem v bdění sní.
Po jiné touha nepřestává.
Však s jednou se milovat smí!
Zjeví-li se mu dívka plavá
pak po brunetě se ohlíží.
Taková je pro mě pravá!
A jen o ni sní bez potíží.
Však každá je podezíravá.
A hlídá si ty mužské sny.
Hru barev ráda rozehrává!
Teď aby vlasy rychle schly...
Přečteno 501x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, hašlerka, Zasr. romantik, labuť, modrá..., Psavec, Mbonita, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)