Ty jediný jsi láska má,ač prolhaná
V havraním potlesku,
toužím být s Tebou,při rozbřesku.
Vraťme naší hřejivou lásku,
Mé srdce,můj miláčku.
Vzhlížím k nebi smutně,
Vážně,je mi teskně.
Odvolávám hnusné věty,
sám vnitřně víš že jen ty...
Jsi kapkou vyprchlé studny,
stále slyším v duši bubny.
Hrají muziku krásné lásky,
milující odpouští, tak vraťme se zpátky.
Ty tvé čisté oči romantiky,
které schovávals s pocity naivky.
Už mě tvá lež netrápí,
nechť s minulostí se utopí.
Pravda mě už nezajímá,
ta co žal nám způsobila.
pořád cítím jak mě objímá.
....jen ta pravá, jediná...
Přečteno 510x
Tipy 25
Poslední tipující: Dreamer, enigman, Pevya, Zasr. romantik, andrusineck, Kokonut, bejbyyyy, CRASH, hašlerka, WAYWARD, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)