NÁBOŽNÁ
Anotace: ze sbírky "Vlci v hlavě"
NÁBOŽNÁ
Né, já tě nechtěl vyrušit
v rozjímání k Bohu,
já se chtěl jen osmělit,
zda až skončíš mohu,
svoji paži unavenou
vložit na Tvá ramena,
vždyť ani svatí nepřeklenou
dálku, která znamená
pro dva lidi hrob.
Né, já Tě nechtěl zastavit
v pochodu Tvých bratří,
já chtěl srdce slyšet bít
a citům podat vody pít,
té vody, co jim patří
už od pradávných dob !
Přečteno 353x
Tipy 23
Poslední tipující: bublinka77, Koza, Tygropes, pamp_elka, zenge, labuť, danav, Psavec, divoska_jaja, Květka Š., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)