Kdy sním?
Anotace: už nevím, kdy jsem ve snu, a kdy bdím....
Když líbám se s tebou,
oči zavřené já mám.
Když líbám se s tebou,
já nic nevnímám.
Je to snad jen pouhý sen,
či nádherný život ten?
Až se budeme líbat příště,
štípni mě prosím jako klíště.
Přečteno 329x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, ilona, Elisha, Házté, CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)