Zrození lásky
Svítá. A noc právě odcházela,
jen její parfém lehce zavanul.
Listy se chvějí, jak mladá žena,
kterou jeden muž včera uhranul.
Stála, jako bílá citadela,
tváře duch moře lehce ovanul,
Jak kniha je sotva rozečtena.
To oheň lásky v srdci zaplanul.
Přečteno 677x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, Bíša, Psavec, Mbonita, Květka Š., Házté, CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)