když všechno bolí
když všechno,
co slyšíš,
bolí
když potřebuješ mluvit
a všichni odvracejí
pohled
když jseš v temným koutě
a všechny stěny
míří k tobě
vypusť tu bolest
vypusť tu bolest
přes svoje
slzy....
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Simísek, Psavec, Květka Š., Házté
Komentáře (3)
Komentujících (3)