Touha vesmírná
Kdyz na nebi zlehka si očima kreslím,
hvězdy naskáčou do tůní, oken i postelí,
pak se zřítí,
spadnou dolů na Tebe,
do otevřených ran vstoupí světlo
a něco se tam vzbudí, něco v Tobě procitne
je to touha vesmírná,
je to touha, po níž se nestárne
a tuze nesmírná,
navždy v Tobě zůstane.
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)