Chvěje se kapka na listu
Chvěje se kapka na listu,
chvěje se a pláče.
Tepký větřík jako očistu,
děšť, jež ji zmáče.
Chvěje se kapka na listu,
chvěje se a prosí.
Chtěla by se dostat k místu,
kde by čekal, ten kdosi.
Chvěje se kapka na listu,
rdousí ji vzpomínky vřelé.
Dostat se ve spasení ke Kristu
a netrpět již déle.
Chvěje se kapka na listu
...
Přečteno 368x
Tipy 7
Poslední tipující: Divoženka1, Kokonut, Koza, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)