děkuji... To oprvadu potěší. :-) Taky to tak mívám. Tady záleží prostě jen na subjektivním pocitu a jsem ráda, jak to vidíš Ty:-)
04.04.2010 09:16:00 | Sukuba
Někdy si přečtu báseň, ze které jsem nadšená a divím se, že moje nadšení nesdílí i ostatní...ST!
03.04.2010 13:08:00 | PPetrushka