Usínání
Anotace: Báseň o nocích bezesných i plných snů
Usínám
s rukou pod polštářem
s myšlenkou na tebe
Je skoro ráno
nemůžu spát
je to tvá vina
Ty můžeš za mé noci bezesné
i za ty plné krásných snů
ale dnes neusnu - nemohu
Bojím se těch krásných snů
bojím se, že procitnu
Přečteno 411x
Tipy 12
Poslední tipující: Iwetta, rezina, Mbonita, Psavec, Larey, Pevya, Elisha, CULIKATÁ, ta.cupka
Komentáře (3)
Komentujících (3)